daspina | Дата: Вторник, 07.02.2012, 17:23 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| Клятва Януковича Я поведу базар предметно – Продуйте вуха, пацани! Я нимі вирішив конкретно, Балотуватись в пахани.
I круто взявшись за цю справу, I (Навіщо ж гнати порожняк?), Я вже зробив свою пред’яву У найверховніший сходняк.
А там братки богують наші, Й сказали так мені вони: - Ти вже відсидів на параші -Пора виходить в пахани!
Я волю кодла поважаю- Не сука ж я i не фуфло, Жить по понятіям бажаю, Я ж не якесь там западло...
I як хазяїн у законі, Коли прийде моя пора, Я наведу порядок в зоні, Тож начувайтесь, фраєра.
Готуйте памперси, прокладки, I язики всі - на вузли! Вам вийдуть боком ті порядки! Запам'ятайте це, козли!
Кінчайте ваші теревені Про мову i традицій хлам: Всі ботать будете по фені -Кажу це як проффесор вам!
А гімном зони буде "Мурка", В натурі пісня - вищий клас! Її cnівae кожний урка, Це - справжня класика для нас!
Заживемо ми всі красиво За общаковським казаном... Скоріш би вже одержать ксиву Про те, що став я паханом!
Хто ще на нарах - тим халява, Заждіть ще трішечки, орли: Я написав уже маляву, Про те, щоб волю вам дали.
Тоді добряче побухаем -На те вже бакси я припас, А всі менти і вертухаї Підуть лакеями до нас!
Прийму присягу перед людом, На кодекс руку покладу, Скажу два слова: "Сука буду!" І від яйця вже не впаду.
|
|
| |